Ετικέτες

Σελίδες

Πρόγραμμα ERASMUS+ 2019-20


Φέτος το σχολείο μας συμμετέχει για πρώτη φορά σε Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα (Erasmus+) για την κατάρτιση, την εκπαίδευση, τη νεολαία και τον αθλητισμό.
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει τίτλο «The International Maths Workshops» και σ’ αυτό, εκτός από το 6ο Γυμνάσιο Χανίων, συμμετέχουν ένα γυμνάσιο από την Τσεχία και ένα από τη Ρουμανία.
Την ομάδα των καθηγητών αποτελούν ο διευθυντής του σχολείου μας  Κορακοβούνης Παναγιώτης (φυσικός) και οι καθηγητές Ράος Αναστάσιος (μαθηματικός), Μπουλιτσάκη Ελπίδα (μαθηματικός), Μανωλεδάκη Αργυρώ (γεωλόγος) και Μαυροματάκη Καλλιόπη (θεολόγος).
Οι 16 μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου που λαμβάνουν μέρος στο πρόγραμμα, με τη βοήθεια των καθηγητών τους εργάζονται σε απλά γεωμετρικά προβλήματα -μέσω μιας διαδικτυακής πλατφόρμας (etwinning)- κάνοντας χρήση του μαθηματικού προγράμματος Geogebra.
Η ομάδα που θα επισκεφθεί το Hlucin της Τσεχίας από 24/11/2019 έως 30/11/2019 αποτελείται από τους μαθητές και τις μαθήτριες Τσουράκη Ε., Στρατάκη Α., Κρασονικολάκη Α., Μπολιώτη Μ., Δόση Τ., Μπλαζάκη Ι., Κουδουμνάκη Α. και Καρεφυλλάκη Δ. Οι μαθητές θα συνοδεύονται από τον κύριο Ράο και την κυρία Μπουλιτσάκη.