Στις 3 και 4 Δεκεμβρίου 2024, οι μαθητές των τμημάτων Α3, Α4, Α6, Β3, Γ4 πραγματοποίησαν υπό την εποπτεία της καθηγήτριας Γαλλικών κ. Βάγιας Πιερράκου, τη δράση ‘’le petit déjeuner à la française – γαλλικό πρωινό’’ στο πλαίσιο των ημερών γαλλικής γευσιγνωσίας που λαμβάνουν χώρα φέτος στη σχολική μας μονάδα.
Μπαγκέτα,
βούτυρο, διαφορετικές μαρμελάδες και ζεστή σοκολάτα αποτελούσαν το μενού.
Οι μικροί μας ratatouille ήταν εξαιρετικοί στα καθήκοντα τους!
Στις 19 Δεκεμβρίου 2024, οι μαθητές των γαλλικών του τμήματος Γ4:
Ρακού Εμίλ, Σκιαδόπουλος Μάξιμος, Πιέτρι Ντένις, Στεφανίδης Γεώργιος, Τσουράκης Αντώνιος, Νταμαδάκης Ιωάννης,
Τσιτσιδάκη Εμμανουέλα
οι
εκπαιδευτικοί Βάγια Πιερράκου, Μαρία Μετζιδάκη,
σε
συνεργασία με τους επαγγελματίες σεφ της
Brigade Slow
Food, Χαράλαμπο και Έφη Μπαλταντζή, πραγματοποίησαν στο
πλαίσιο των ημερών Γαλλικής Γευσιγνωσίας της σχολικής μονάδας τη δράση
‘’Jour de la gauffre
pour tout le monde! – Ημέρα Βάφλας για όλους!’’
Οι μαθητές, με τη βοήθεια και τη καθοδήγηση των εκπαιδευτικών και
των σεφ έφτιαξαν βάφλες για όλους τους μαθητές της σχολικής μονάδας έναντι συμβολικού αντιτίμου.
Παρόλη
την κούραση τους, πέτυχαν τον στόχο τους.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους!