Ετικέτες

Σελίδες

Δημιουργία CD με ηχογραφήσεις μαθητών

    Ολοκλήρωσε τις δραστηριότητες του για τη φετινή χρονιά το Μουσικό Εργαστήρι του σχολείου μας. Οι μαθητές που συμμετέχουν σε αυτό , με την καθοδήγηση και τη βοήθεια των καθηγητών τους Νίκου Σωτηρόπουλου και Τίτου Σμυρνάκη κατάφεραν να δημιουργήσουν δυο CD με δικές τους ηχογραφήσεις. Σε ώρες εκτός μαθημάτων , τα παιδιά ένωσαν το ταλέντο τους και τις δυνάμεις τους, διάλεξαν μόνα τους τα τραγούδια και τα ερμήνευσαν με ιδιαίτερο κέφι και φρεσκάδα νεανική. Χάρη στη δημιουργική τους διάθεση πέτυχαν να μας προσφέρουν ένα ξεχωριστό και πολύ ιδιαίτερο δώρο στο τέλος αυτής της  εξαιρετικά δύσκολης σχολικής χρονιάς.

   Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που οι φωνές τους και η δροσιά της ψυχής τους γέμισαν τα αυτιά μας με αγαπημένες μελωδίες. Τους δίνουμε από καρδιάς ένα μεγάλο μπράβο!!!  

     Πατήστε πάνω στην εικόνα για να ακούσετε το αντίστοιχο CD. 

 Ξεχωριστές ευχαριστίες οφείλουμε στις μαθήτριες Ιωάννα Τσιμπώνη και Σοφία Καραμπατσάκη που φιλοτέχνησαν τις εικαστικές δημιουργίες που κοσμούν τα εξώφυλλα των CD καθώς και στους χορηγούς μας για την ευγενική τους υποστήριξη στο όλο εγχείρημα.